Follow Us @shaklee.hidayah__

Tuesday, 12 December 2017

Produk Shaklee Untuk Masalah Jerawat, Parut dan Kusam

Ada sesiapa pernah alami situasi macam ni?..

Setiap malam sebelum tidur tatap muka depan cermin, tanya husband "saya cantik tak?" Husband jawab "ermmm.." sambil angguk kepala tanpa lihat muka anda. Sakitnya tu di hati weii..

Mula la nak membebel dengan husband..
1. "Cuba abang tengok ni. Kulit muka makin lama jerawat makin naik. Tak ada tempat kosong dah kat muka saya ni".
2. "Lepas tu cuba tengok parut berkawah saya ni. Sana sini berkawah dah macam kesan gunung berapi baru meletup je".
3. "Abang tahu tak setiap hari saya nak pergi kerja berjam-jam saya pakai makeup nak cover segala jerawat dengan kawah ni".

Puas membebel. Husband pujuk.

"Yang, cuba tengok ni. Abang google terjumpa Set Kecantikan Shaklee. Tengok testimoni ramai yang berjaya."

Set Kecantikan ShakleeFungsi VITA-C:

1. Melindungi kulit dari radikal bebas yang terhasil kerana kesan jemur pada cahaya matahari, pencemaran dan kesan merokok. 
2. Penghasilan kolagen
3. Penyembuhan luka
4. Melindungi dari perubahan warna kulit
5. Memperbaiki tekstur kulit.

Fungsi VITA-E COMPLEX:

1. Membantu melambatkan penuaan, mengurangkan kedut, garid halus, parut dan bintik penuaan.
2. Memperbaiki bengkak dan ulser kulit.

Fungsi ESP:

1. Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit.
2. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan, 
3. Memberi ton warna kulit yang sekata.
4. Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu.

Setiap pembelian Set Kecantikan Shaklee, anda akan layak untuk dapat KONSULTASI sepanjang penggunaan. Kak Ida akan bantu sehingga anda dapat kulit wajah seperti yang diidamkan.

Kepada wanita dan isteri yang masih stress dengan masalah kulit wajah, anda boleh terus wassap Kak Ida di talian +6019-983 5090 atau klik pada link wassap di bawah.
Shaklee sedia membantu anda!
Post a Comment