Instagram

Tuesday, 4 November 2014

Testimoni Omega Guard: Terkeluar KAHAK KUNING???


Assalamualaikum semua,

Selamat bekerja bagi yang sedang bekerja. Sila keje dengan tekun, jangan ngelat tidur dalam surau ok!. Hehehe..

Petang2x macam terasa nak share testimoni Omega Guard la.. Almaklum tengah promo HOT sekarang kang. Beli 2 botol dapat diskaun 5%.. sapa tak nak kan..

Asal sebut je Omega mesti orang hanya ingat untuk kasi otak bijak pandai je kannn.. Tapi sebenarnya Omega ni ada kelebihan atau manfaat lain. Tak ramai yang tahu sebenarnya..

Ida ada buat research skit tentang asid lemak Omega-3 ni. Ada la jumpa beberapa blog indon ni. memandangkan bahasa indon so Ida cuba translate - kan ke bahasa melayu ok!.

Ikan yang kaya asid lemak omega-3, iaitu jenis ikan berlemak, seperti salmon, tuna, sardin dan ikan kembung, mengandungi jumlah yang tinggi omega-3, iaitu lemak sihat harus diperoleh tubuh dari makanan. Menurut kajian yang diterbitkan dalam Journal of American College of Nutrition pada tahun 2002, omega-3 yang berasal dari minyak ikan kemungkinan memberi kesan positif untuk kesihatan paru-paru pada anak-anak yang mempunyai asma. Dalam beberapa kes, pengambilan omega-3 telah membolehkan individu dengan radang paru-paru kronik hanya akan memerlukan ubat anti inflamasi dalam jumlah yang lebih kecil. Credit: http://bit.ly/1wZjMhy

No wonder la ramai ibu-ibu yang mempunyai anak yang adalah masalah asma memberikan feedback yang baik setelah consume Omega Guard.

Di bawah ni Ida kongsikan feedback dari Puan Yeen Maszleen:-



Jom pilih yang terbaik untuk anak anda. Tak sampai hati kan tgk anak-anak kecil kita ni dari kecil dah makan ubat-ubat klinik. Let's change to the more natural product!!!...


Hidayah Mohamad
019-983 5090
IG: @mommyshop83
hidayahmohamad83@gmail.com

Post a Comment