Instagram

Friday, 11 July 2014

Testimoni Vivix: Pesakit Strok

Assalamualaikum semua dan Salam Ramadhan.

Alhamdulillah hari ni kita dah masuk 13 Ramadhan. Sekejap je dah hampir separuh bulan. Semoga kita terus istiqamah dalam melakukan ibadah sunat dan wajib. Rugi kalau tak rebut peluang di bulan yang mulia ni.

Hari ni Ida nak share tentang pesakit Strok yang ambil Vivix. Strok boleh berlaku secara tiba-tiba tanpa sebarang simptom. Biasanya ia disebabkan oleh saluran darah yang tersumbat atau pecah. Ida teringat masa 2 minggu selepas kahwin (tahun 2009) bapa mentua kena strok di kedai makan. Elok je masa tu tengah sembang dengan supplier sayur. Tiba-tiba abah senyap tak bercakap. Masa tu kedai pun dah nak tutup dalam jam 12 lebih. Esoknya sebelah kanan abah tak boleh gerak langsung. Sejak tu abah dah tak bekerja di kedai. Walaupun sekarang abah dah boleh berjalan sepenuhnya tapi abah berubah jadi pendiam. Kalau dulu abah memang banyak borak2x. Rindu pulak..hehhee.

Di bawah ni Ida share testimoni dari seorang anak yang berikan ibu beliau Vivix. Alhamdulillah nampak kesan positif pada ibu beliau dengan izin Allah swt.


Selain dari suplemen Ida cadangkan juga agar pesakit Strok cepat berurut. Sebab macam abah selepas kena strok abah terus berurut. Tak biar lama2x. Alhamdulillah bila dah berurut banyak kali abah dah boleh jalan dan tangan abah sekarang pun dah boleh dukung cucu. Sekarang pun abah rajin buat exercise juga. 


150ml
Hanya 1 sudu kecil sebelum tidur. (Tahan sebulan lebih untuk seorang makan)
Harga Runcit: RM475 Free Postage

UNTUK TEMPAHAN ANDA BOLEH KLIK DI SINI. DAN BACA ARAHAN DI BAWAH:

UNTUK TAMBAHAN PRODUK LAIN (JIMAT POSTAGE) SILA KLIK DI SINI.

  1. Baca Online Ordering Agreement dan pilih pada button AGREE. Klik pada button NEXT untuk teruskan.
  2. Skrin akan memaparkan produk Vivix dan anda boleh ubah kuantiti yang anda ingin beli dan klik pada button CHECKOUT.
  3. Skrin akan memaparkan maklumat yang perlu anda lengkapkan untuk tujuan proses penghantaran. Klik pada button CONTINUE untuk teruskan.
  4. Skrin akan memaparkan maklumat tempahan dan penghantaran. Klik pada button PROCEED FOR PAYMENT.
  5. Skrin akan memaparkan maklumat pembayaran. Pembayaran hanya boleh dibuat melalui DEBIT CARD/CREDIT CARD. Sila masukkan maklumat yang diperlukan dan klik pada button CONFIRM PAYMENT.
  6. Tempahan anda akan diproses dan apabila transaksi telah berjaya, skrin akan memaparkan pengesahan tempahan anda. Anda boleh cetak resit tempahan anda sebagai rujukan.

Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID: 889076
HP: 019-983 5090
Email: hidayahmohamad83@gmail.com
Post a Comment