Thursday, 3 July 2014

Testimoni Vivix: Kencing manis berlarutan sehingga menyebabkan mata kabur

Assalamualaikum semua,

Alhamdulillah hari ni Ida nak share satu testimoni dari Master Norita. Beliau telah berikan Vivix kepada ibu beliau yang menghidap kencing manis sehingga menyebabkan mata semakin kabur.

Jom kita baca kisah ibunya..

Alhamdulillah Vivix dapat membantu ibu beliau. Di sini Ida nak kongsikan bagaimana Vivix membantu dalam mengurangkan kandungan gula dalam darah serta memperbaiki semula penglihatan.

Salah satu bahan yang digabungkan dalam Vivix adalah Polygonum Cuspidatum. Polygonum Cuspidatum ini adalah sejenis tumbuhan yang telah digunakan beribu-ribu tahun yang lalu. Tumbuhan ini juga dikenali sebagai Japanese Knotweed. Antara kebaikan tumbuhan ini adalah ia membantu dalam mengurangkan kandungan gula dalam darah.

Dan juga salah satu bahan lain yang turut digabungkan dalam Vivix adalah Purple Carrot. Bila sebut je karot kita tahu memang kaya dengan Vitamin A di mana sangat bagus untuk penglihatan. Memang payah kan kita nak jumpa karot yang berwarna ungu. Biasa jumpa warna oren je kan. Memang bahan-bahan yang digabungkan dalam Vivix yang tak pernah kita jumpa di pasar. 

150ml
Hanya 1 sudu kecil sebelum tidur. (Tahan sebulan lebih untuk seorang makan)
Harga Runcit: RM475 Free Postage

UNTUK TEMPAHAN ANDA BOLEH KLIK DI SINI. DAN BACA ARAHAN DI BAWAH:

UNTUK TAMBAHAN PRODUK LAIN (JIMAT POSTAGE) SILA KLIK DI SINI.

  1. Baca Online Ordering Agreement dan pilih pada button AGREE. Klik pada button NEXT untuk teruskan.
  2. Skrin akan memaparkan produk Vivix dan anda boleh ubah kuantiti yang anda ingin beli dan klik pada button CHECKOUT.
  3. Skrin akan memaparkan maklumat yang perlu anda lengkapkan untuk tujuan proses penghantaran. Klik pada button CONTINUE untuk teruskan.
  4. Skrin akan memaparkan maklumat tempahan dan penghantaran. Klik pada button PROCEED FOR PAYMENT.
  5. Skrin akan memaparkan maklumat pembayaran. Pembayaran hanya boleh dibuat melalui DEBIT CARD/CREDIT CARD. Sila masukkan maklumat yang diperlukan dan klik pada button CONFIRM PAYMENT.
  6. Tempahan anda akan diproses dan apabila transaksi telah berjaya, skrin akan memaparkan pengesahan tempahan anda. Anda boleh cetak resit tempahan anda sebagai rujukan.

Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID: 889076
HP: 019-983 5090
Email: hidayahmohamad83@gmail.com

No comments: