Instagram

Friday, 20 June 2014

Sahur yang Ringkas Tapi Kekal Bertenaga

Assalamualaikum semua,

Salam Ramadhan. Alhamdulillah kita dah masuk 7 Ramadhan. Ida teringat tahun lepas masa bulan puasa. Masa tu Ida masih bekerja lagi. Waktu bulan puasa memang ramai yang boleh dikatakan "flat" abis. Belum masuk tengah hari ada yang dah jadi "superman" kat meja masing2x..Hehehe..

Memang tak dinafikan bila bulan puasa ni kita kurang bertenaga dan productivity kerja pun makin kurang. Apa2 pun tanggungjawab tetap kena laksanakan juga kan.

Alhamdulillah sejak kenal Shaklee Ida ada menu sahur saya sendiri. Yang sangat ringkas tapi memberi tenaga kepada Ida sehingga waktu berbuka. Nak buat menu ni tak sampai 5 minit. Apa menu Ida tu? Sudah tentu la Energizing Soy Protein (ESP) dan Performance Drink serta kurma.

Seperti yang ramai tahu ESP ni mengenyangkan serta memberi tenaga. Ramai yang minum untuk diet, menyusu badan, kulit yang cantik, gastrik dsb. Performance Drink ni pula adalah satu minuman dengan rumusan eksklusif OptiCard yang membantu meningkatkan tenaga otot sebanyak 6 kali ganda, memberikan tenaga dan memelihara atau menjaga kestabilan bendalir dalam badan agar tidak kekeringan. Bulan puasa memang kita sangat kurang minum air. Betul tak? Kalau masa berbuka minum air pun yang manis-manis. Jarang sangat la nak minum air masak. Bila kurang minum air kulit kita pun jadi kering kan. Antara fungsi Performance Drink adalah melembabkan kulit.

Selamat berpuasa semua. Semoga Ramadhan tahun ni lebih baik dari sebelum ni. Jom sama2 kita tambah pahala di bulan yang mulia ini.

Energizing Soy Protein. Click here
RP: RM150



Performance Drink. Click here
RP: RM82.50

UNTUK TEMPAHAN ANDA BOLEH KLIK DI SINI. DAN BACA ARAHAN DI BAWAH:

  1. Baca Online Ordering Agreement dan pilih pada button AGREE. Klik pada button NEXT untuk teruskan.
  2. Skrin akan memaparkan produk Set Sahur dan anda boleh ubah kuantiti yang anda ingin beli dan klik pada button CHECKOUT.
  3. Skrin akan memaparkan maklumat yang perlu anda lengkapkan untuk tujuan proses penghantaran. Klik pada button CONTINUE untuk teruskan.
  4. Skrin akan memaparkan maklumat tempahan dan penghantaran. Klik pada button PROCEED FOR PAYMENT.
  5. Skrin akan memaparkan maklumat pembayaran. Pembayaran hanya boleh dibuat melalui DEBIT CARD/CREDIT CARD. Sila masukkan maklumat yang diperlukan dan klik pada button CONFIRM PAYMENT.
  6. Tempahan anda akan diproses dan apabila transaksi telah berjaya, skrin akan memaparkan pengesahan tempahan anda. Anda boleh cetak resit tempahan anda sebagai rujukan.

Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID: 889076
HP: 019-983 5090
Email: hidayahmohamad83@gmail.com
Post a Comment