Instagram

Monday, 16 June 2014

Cerita Saya dengan Cinch Energy Tea Mix


Saya jarang buat review tentang Cinch Tea ni. Cinch Tea ni sangat berbeza dengan teh yg biasa kita minum seperti Lipton, Boh dan sebagainya. Biasa kita minum teh tambah gula kan. Tapi Cinch Tea tak perlu tambah gula. Kalau nak rasa manis2x skit boleh tambah madu asli.

1st time saya minum Cinch Tea ni memang sgt best sebab BADAN BERPELUH. Badan pun rasa panas je. Memang sesuai la utk mereka yg duduk dalam bilik yg berhawa dingin. Dan lagi Cinch Tea ni memberi tenaga kepada saya. Rasa mengantuk pun tak. Siapa yang di ofis bila dah petang skit tu rasa mengantuk sgt boleh la bancuh Cinch Tea ni. Dan lagi satu mereka yang selalu travel jauh terutama sekalI waktu malam boleh la jadikan Cinch Tea ni sebagai minuman anda sepanjang jalan instead of ambil Red Bull atau Nescafe kan.

Cinch Tea ni juga sesuai utk mereka yg nak kuruskan badan dan ia termasuk dalam set Inch Loss Shaklee. Sebelum.bersenam anda boleh minum Cinch Tea lepas tu sure berpeluh sakan.

Antara kebaikan Cinch Tea yg lain adalah:

  • Kaya denga serat,  mineral dan antioksidan.
  • Antioksidan yang kuat yang membantu kerosakan tubuh badan disebabkan radikal bebas.
  • Membantu mencegah kanser dan menghalang tumor daripada merebak.
  • Meningkatkan metabolisme
  • Membakar lemak-lemak yang berlebihan
  • Ditambah Taurina yang meningkatkan tenaga serta ketahanan badan.
Jom kita kasi bakar lemak-lemak yang dah bertahun-tahun kita ternak!!

Hidayah Mohamad
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID : 889076
HP : 019-983 5090
Email : hidayahmohamad83@gmail.com


Post a Comment