Instagram

Monday, 26 May 2014

Testimonials Omega Guard: Untuk Sakit Sendi dan Belakang


Puan Norliza Ismail:

" Mak sy berumur 63 tahun skrg. aktiviti mak pg2 skrg ni berbasikal. sy juga mcm xpercaya bile sy 

selisih dengan emak sedang berbasikal keliling kampung dengan sahabat baiknya pg jumaat lepas. 

syukur kpd Allah kerana masih memberikan kesihatan yg baik kpd emak. lutut mak dh xsakit sejak 

consume OMEGA GUARD SHAKLEE.."


Puan Nurul Azliza:


"Salam...
Testimoni Mak sendiri ~ Adv Joint Health, Osteomatrix, omega guard
Sejak kebelakangan mak sering mengadu sakit sendi & tulang punggung sehingga dia sukar untuk tido mlm, terutama bila setiap kali bangun dari duduk. Lutut pun rasa cam mencucuk2.. Selepas 4 hari konsisten makan Adv. Joint health 2 bj + Osteomatrix 2bj & Omega Guard 1bj, mak kata....

"... Alhamdulillah la, mak rasa lega skit selepas mkn vitamin shaklee tu, mak dh boleh tido mlm xde dh rasa sakit kt punngung ni, bila bangun dari duduk pun dh xsakit lg, nak solat pun mudah... lutut pun tak rasa mencucuk sangat.. ada kurang laa..."
Alhamdulillah syukur ya Allah. Engkau berikanlah kesihatan yg terbaik buat ibubapa ku semoga mereka mudah utk beribadat kepadamu... amin."


"Assalamualaikum..saya nak share pengalaman saya.dah hampir sebulan saya consume omega guard+ostematrix.saya ni ada penyakit darah tinggi n back pain.mula2 dalam seminggu saya kena healing crisis.demam+rasa sejuk kaki tangan+pening+sakit sendi..then alhamdulillah badan rasa bertenaga.back pain pun berkurangan.paling best tekanan darah saya stabil n saya tak pening2 dah.tido malam lena n bgn pagi rasa semangat je.terima kasih pada kawan saya nisa yg kenalkan saya pd shaklee.insyaallah skrg nak consume cinch+herblax and vit c plak tuk kurangkan berat.wish me luck;)"

Credit: FB Group Shaklee Golden Lounge

Hidayah Mohamad
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID: 889076
HP: 019-983 5090
Email: hidayahmohamad83@gmail.com
Post a Comment