Instagram

Friday, 30 May 2014

Testimonial GLA Complex: Untuk Period Tidak Teratur, Urat Saraf

Puan Isma Hanim Said:

" Assalamualaikum. Saya nak share KESAN POSITIF selepas sebulan saya amalkan product Shaklee iaitu ESP, GLA Complex, B COMPLEX + ASID FOLIC & ALFALFA. Saya makan semua ni untuk mengekalkan tahap kesihatan saya selain daripada untuk menguatkan rahim sebab saya dah 3 kali keguguran. Alhamdulillah selepas saya amalkan sebulan, saya dapati ada perubahan + contohnya : period saya dah kembali normal datang 7 hari genap. Sebelum ni 2,3 hari. Period saya regular cuma terlalu singkat. Selain daripada tu kulit saya pun makin lembut n nampak moisture. Yang paling best sekali baju tidur saya yg dulu sendat, tadi saya pakai td mcm tak percaya, longgar!! Thats meannn Shaklee bukan sahaja menambah baik tahap kesihatan saya malah boleh turunkan berat badan saya. TERIMA KASIH SHAKLEE!!! "

Puan Noor Zawani Suhaimin:


" Testimonial dari mama saya sendiri 
Sebelum ni mama ada ngadu ada biji-biji kat lengan, tapak kaki..nak berpijak pun sakit yang kat tapak kaki tu..dan yang kat lengan tu kalo ditekan-tekan sakit juga...dah gi jumpa doc, katanya takda pape, check juga kolestrol..cantek je, xda masalah...
Ari tu mama datang rumah, Wani bagi GLA Complex..suh mama ambil setiap hari, sebab GLA Complex ni memang elok untuk orang perempuan...boleh betulkan hormon, mengeluarkan virus kalo ada dalam badan, meringankan kebas urat saraf..

dan ALHAMDULILLAH, selepas sebulan..mama cakap biji kat tapak kaki dah MENGECIL, LEMBUT, TAK SAKIT dan SENANG nak BERPIJAK...Happy sangat-sangat!! Bertahun juga rasanya biji-biji tu ada...dan hanya dapat dirawat dengan GLA Complex saje!!! Syukur Alhamdulillah..
Mama masih teruskan ambil GLA Complex tu sampai sekarang..
SYUKUR!!! "

Credit: FB Group Shaklee Golden Lounge

Hidayah Mohamad
Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID: 889076
HP: 019-983 5090
Email: hidayahmohamad83@gmail.com
Post a Comment