Instagram

Monday, 20 January 2014

Testimonial Berpantang dengan Shaklee

Assalamualaikum wrt,

Selamat pagi semua. Malam tadi sehingga jam 12 saya berwassap dengan one of loyal customer. Pada awalnya wassap sebab nak minta address nak bagi gift utk baby baru dia. Alhamdulillah dia sudi kongsikan pengalaman berpantang beliau dengan menggunakan produk Shaklee.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hihi.alhamdulillah bpantang dgn shaklee kali ni buat sy xmcm org bpantang.btenaga je.mak plak risau tengok sy btenaga je layan ank2 sy yg 2org tu.dia kata sy cergas mcm bukan dlm pantang je.

Hihi.pengalaman ptama sy bpantang dgn shaklee.ank 1st mkn akar kayu rebusan mak mertua.ank 2nd mkn jamu.so shaklee la sy rs better bbanding yg lain tu. - Puan Nani

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Alhamdulillah seronok sangat bila ada kesan yang baik kepada orang lain. Tak cuba kita tak akan tahu kan. Bila dah cuba terus jatuh cinta. Saya bermula bisnes Shaklee juga selepas rasa kesan yang baik semasa berpantang.



UNTUK TEMPAHAN ANDA BOLEH KLIK DI SINI. DAN BACA ARAHAN DI BAWAH:

  1. Baca Online Ordering Agreement dan pilih pada button AGREE. Klik pada button NEXT untuk teruskan.
  2. Skrin akan memaparkan produk Set Berpantang dan anda boleh ubah kuantiti yang anda ingin beli dan klik pada button CHECKOUT.
  3. Skrin akan memaparkan maklumat yang perlu anda lengkapkan untuk tujuan proses penghantaran. Klik pada button CONTINUE untuk teruskan.
  4. Skrin akan memaparkan maklumat tempahan dan penghantaran. Klik pada button PROCEED FOR PAYMENT.
  5. Skrin akan memaparkan maklumat pembayaran. Pembayaran hanya boleh dibuat melalui DEBIT CARD/CREDIT CARD. Sila masukkan maklumat yang diperlukan dan klik pada button CONFIRM PAYMENT.
  6. Tempahan anda akan diproses dan apabila transaksi telah berjaya, skrin akan memaparkan pengesahan tempahan anda. Anda boleh cetak resit tempahan anda sebagai rujukan.

Shaklee Independent Distributor
Shaklee ID: 889076
HP: 019-983 5090

Email: hidayahmohamad83@gmail.com


Post a Comment